Pindabrownies
Moeilijkheidsgraad: MakkelijkKooktijd
40
minutenIngrediënten
1 zakje American browniemix
75 gram zachte boter
2 eieren
100 gram water
75 gram rozijnen
Bakpapier
Vierkante of rechthoekige browniebakvorm
- Voor het pindaglazuur
150 gram roomkaas
200 gram glazuursuiker
2 eetlepels koude koffie
2 flinke eetlepels cacaopoeder
80 gram pindakaas
Gezouten pinda’s om te bestrooien, grof gehakt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht-circulatieoven 25 graden lager).
- Maak het beslag voor de American brownies zoals omschreven op de verpakking.
- Voeg aan het einde de rozijnen toe.
- Bekleed de bakvorm met bakpapier en doe het beslag in de vorm.
- Bak de brownies gedurende 35 à 40 minuten gaar en laat deze volledig afkoelen.
- Maak ondertussen het glazuur.
- Meng de roomkaas, glazuursuiker, de koude koffie, het cacaopoeder en de pindakaas goed door elkaar.
- Drapeer het pindaglazuur over de afgekoelde brownies en bestrooi tot slot met de gehakte pinda’s.