0
Je winkelwagen

Pindabrownies

Pindabrownies

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Kooktijd

40

minuten

Ingrediënten

  • 1 zakje American browniemix

  • 75 gram zachte boter

  • 2 eieren

  • 100 gram water

  • 75 gram rozijnen

  • Bakpapier

  • Vierkante of rechthoekige browniebakvorm

  • Voor het pindaglazuur
  • 150 gram roomkaas

  • 200 gram glazuursuiker

  • 2 eetlepels koude koffie

  • 2 flinke eetlepels cacaopoeder

  • 80 gram pindakaas

  • Gezouten pinda’s om te bestrooien, grof gehakt

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht-circulatieoven 25 graden lager).
  • Maak het beslag voor de American brownies zoals omschreven op de verpakking.
  • Voeg aan het einde de rozijnen toe.
  • Bekleed de bakvorm met bakpapier en doe het beslag in de vorm.
  • Bak de brownies gedurende 35 à 40 minuten gaar en laat deze volledig afkoelen.
  • Maak ondertussen het glazuur.
  • Meng de roomkaas, glazuursuiker, de koude koffie, het cacaopoeder en de pindakaas goed door elkaar.
  • Drapeer het pindaglazuur over de afgekoelde brownies en bestrooi tot slot met de gehakte pinda’s.
Deel op