0
Je winkelwagen
Ingrediënten

Ingrediënten

Suiker, tarwebloem, roggebloem, cacaomassa, rijsmiddel E450+E500, cacaopoeder (magere), framboosaroma, aardappelzetmeel, bakkerszout, emulgator E322, enzymen, vitamine C, tarwemout, antiklontermiddel E535, glansmiddel E904, arabische gom

Recept voor Framboos Chocoladecakemix

Recept voor Framboos Chocoladecakemix

Wat heb je nodig:

  • 450 gram cakemix
  • 200 gram zachte boter
  • 200 gram ei (dat zijn 3 of 4 eieren, met water aanvullen tot 200 gram)
  • Een ingevet bakblik

Bereiding:

  1. De zachte boter zalvig kloppen, niet luchtig.
  2. Meng alle ingrediënten met de mixer in stand 2, in 3 à 5 minuten, tot een glad beslag.
  3. Bak de cake in een voorverwarmde oven van 150˚ à 160°C (hete lucht-circulatieoven 25°C lager)
  4. Gedurende 60 à 70 minuten goudbruin en gaar.
  5. Controleer de cake op gaarheid: prik er in met bijvoorbeeld een schilmesje. Laat de cake 10 minuten in de vorm afkoelen, stort daarna de cake op een rooster om verder af te laten koelen. Hierna de cake afdekken of verpakken (eventueel invriezen kan ook).
Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.