0
Je winkelwagen
Beschrijving

Voor een stevige koek met koekruiden.

Ingrediënten

Ingrediënten

tarwebloem, suiker, rozijnen, specerijen, rijsmiddel E450, E500, suikerstroop, aardappelzetmeel, bakkerszout, enzymen, plantaardige olie (katoenzaad), vitamine C, kruiden en specerijen (kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember, koriander, piment, foelie, kardamom), antiklontermiddel E535, kleurstof E150c, E150d

Allergenen

Allergenen

Gluten

Recept voor Kruidkoek

Recept voor Kruidkoek

Je hebt nodig:

  • 650 gram kruidkoekmix
  • 3,5 deciliter lauwe melk
  • 50 gram boter
  • Een ingevet bakblik

Bereiding:

  1. Laat de boter in de lauwe melk smelten.
  2. Maak van de mix en de melk met de boter, met de mixer, een glad beslag.
  3. Bak de kruidkoek in een voorverwarmde oven van 160°C (hete lucht-circulatieoven 25°C lager) circa 60 minuten.
  4. Laat de kruidkoek circa 5 minuten in de vorm afkoelen, stort daarna de kruidkoek op een rooster om verder af te laten koelen. Hierna de kruidkoek afdekken of verpakken (eventueel invriezen kan ook).
Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.