Beschrijving
Een mix om verse eierkoeken te bakken.
Ingrediënten
Ingrediënten
tarwebloem, suiker, melkpoeder, rijsmiddel E503
Allergenen
Allergenen
Gluten, melk
Recept voor Eierkoeken
Recept voor Eierkoeken
Je hebt nodig:
- 500 gram eierkoekmix
- 200 gram ei (3 of 4 eieren, eventueel met water aanvullen tot 200 g)
Bereidingswijze:
- Maak van de eierkoekmix, eieren en water met de mixer een glad beslag, niet langer mixen dan nodig. Het beslag 30 minuten laten rusten.
- Voor elke eierkoek ruim 1 à 1,5 eetlepels beslag gebruiken op een ingevette en met bloem bestoven plaat. Voldoende ruimte ertussen laten. Eventueel stukjes appel, noten, rozijnen of kaneelgranules erover strooien.
- Bak ze in een voorverwarmde oven op 210ºC circa
- 10 à 12 minuten (hete lucht-circulatieoven 25°C lager).
- De laatste paar minuuten goed naar de kleur kijken en de eierkoeken eruit halen als ze mooi bruin zijn en helemaal bol.
- Laat de gebakken eierkoeken goed uitdampen.
TIP: eierkoeken doorsnijden, slagroom ertussen, poedersuiker er overheen strooien.
Bezorgen & Retourneren
Bezorgen & Retourneren
Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.