0
Je winkelwagen
Beschrijving

Een mix om verse eierkoeken te bakken.

Ingrediënten

Ingrediënten

tarwebloem, suiker, melkpoeder, rijsmiddel E503

Allergenen

Allergenen

Gluten, melk

Recept voor Eierkoeken

Recept voor Eierkoeken

Je hebt nodig:

  • 500 gram eierkoekmix
  • 200 gram ei (3 of 4 eieren, eventueel met water aanvullen tot 200 g)

Bereidingswijze:

  1. Maak van de eierkoekmix, eieren en water met de mixer een glad beslag, niet langer mixen dan nodig. Het beslag 30 minuten laten rusten.
  2. Voor elke eierkoek ruim 1 à 1,5 eetlepels beslag gebruiken op een ingevette en met bloem bestoven plaat. Voldoende ruimte ertussen laten. Eventueel stukjes appel, noten, rozijnen of kaneelgranules erover strooien.
  3. Bak ze in een voorverwarmde oven op 210ºC circa
  4. 10 à 12 minuten (hete lucht-circulatieoven 25°C lager).
  5. De laatste paar minuuten goed naar de kleur kijken en de eierkoeken eruit halen als ze mooi bruin zijn  en helemaal bol.
  6. Laat de gebakken eierkoeken goed uitdampen.

TIP: eierkoeken doorsnijden, slagroom ertussen, poedersuiker er overheen strooien.

Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.