Beschrijving
Een mix voor een kruidige cake met anijssmaak. Alleen verkrijgbaar in de wintermaanden.
Ingrediënten
Ingrediënten
Suiker, tarwebloem, specerijen, roggebloem, rijsmiddel (E450, E500), aardappelzetmeel, bakkerszout, zoethoutpoeder, enzymen, vitamine C, tarwemout, kruiden en specerijen (anijs, steranijs, koriander, venkelzaad, kaneel, gember),
Allergenen
Allergenen
Gluten
Recept voor Traai Traai Cake
Recept voor Traai Traai Cake
Je hebt nodig:
- 400 gram cakemix
- 200 gram zachte margarine
- 200 gram ei (3 of 4 eieren en met water aanvullen tot 200 gram)
Bereiding:
- Verwarm de oven tot 160°C. De margarine zalvig draaien.
- De ingrediënten in 3-5 min tot een glad beslag mixen.
- In een ingevet cakeblik 60 – 70 min. bakken 160°C.
- Bij hetelucht oven 25º C lager.
- Controleren of de cake gaar is door er in te prikken
- met een schilmesje.
- Op een rooster laten afkoelen en na 10 min de cake lossen.
- Afgedekt verder laten afkoelen en in plastic verpakken.v
Bezorgen & Retourneren
Bezorgen & Retourneren
Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.