0
Je winkelwagen
Ingrediënten

Ingrediënten

tarwebloem type 00, tarwegries, gist, bakkerszout, antiklontermiddel E535, emulgator E491

Allergenen

Allergenen

Gluten

Recept voor pizza bodem

Recept voor pizza bodem

Je hebt nodig:

  • 500 gram mix voor pizza
  • 280 à 300 gram lauw water

Bereiding:

  1. Maak een deeg van de pizzamix en het water (kan ook met de een deeg/pizza-programma van de broodbak-machine)
  2. Het deeg 30 à 45 minuten laten rijzen.
  3. Deel de bol in 2 stukken en rol het uit tot een pizza op een met meel bestoven werkblad.
  4. Vermeng tomatenpuree met een gelijk deel water en doe daar naar smaak wat kruiden bij.
  5. Bestrijk hiermee de pizze en beleg ze met alles wat u lekker vindt.
  6. Bak de pizze circa 15 minuten in een voorverwarmde oven van 240 à 250ºC.
  7. Voor een stevige bodem de laatste 10 minuten alleen de onderverwarming gebruiken.
  8. Tip voor een nog lekkerdere pizza: maak het deeg 24 uur van tevoren en bewaar het in een afgedekte kom in de koelkast. Daarna gewoon verwerken.
Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.