0
Je winkelwagen
Beschrijving

Voor een smeuge cake met een zoete vanillesmaak.

Ingrediënten

Ingrediënten

Suiker, tarwebloem, roggebloem, rijsmiddel E450, E500, aardappelzetmeel, bakkerszout, enzymen, aroma (vanilline), vitamine C, tarwemout, antiklontermiddel E535

Allergenen

Allergenen

Gluten

Recept voor Molencake

Recept voor Molencake

Je hebt nodig:

  • 400 gram molencakemix
  • 200 gram zachte boter
  • 200 gram ei (dat zijn 3 of 4 eieren, met water
  • aangevuld tot 200 gram)
  • Een ingevet bakblik

Bereiding:

  1. De zachte boter zalvig kloppen, niet luchtig.
  2. Meng alle ingrediënten met de mixer in stand 2, in 3 à 5 minuten, tot een glad beslag.
  3. Bak de cake in een voorverwarmde oven van
  4. 150˚ à 160°C ((hete lucht-circulatieoven 25°C lager), in circa 60 à 70 minuten goudbruin en gaar (controleer de cake op gaarheid: prik er in met bijvoorbeeld een schilmesje). Laat de cake 10 minuten in de vorm afkoelen, stort daarna de cake op een rooster om verder af te laten koelen. Hierna de cake afdekken of verpakken (eventueel invriezen kan ook).
Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.