0
Je winkelwagen
Beschrijving

Deze cake maak je door verse kwark toe te voegen. Hierdoor krijg je een heerlijke frisse cake.

Ingrediënten

Ingrediënten

Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, plantaardig vet (palm), geheel gehard plantaardig vet (palm), plantaardige olie (raapzaad), aroma (melk), glucosestroop, melkpoeder (magere), maltodextrine, yoghurtpoeder (melk), melkeiwit, wortelextract, emulgator E471, E477, E472b, rijsmiddel E450, E500, verdikkingsmiddel E415

Allergenen

Allergenen

Gluten, melk

Recept voor Kwark-cake

Recept voor Kwark-cake

Je hebt nodig:

  • 400 gram kwarkcakemix
  • 100 gram  kwark
  • 100 gram ei (1 of 2 eieren, eventueel met water aanvullen tot 100 g)
  • 50 gram water
  • 50 gram olie
  • Een ingevet bakblik

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC (hete lucht-circulatieoven 25°C lager).
  2. Maak met alle ingrediënten met de mixer in stand 1 een glad beslag in 5 minuten. Niet langer mixen!
  3. Bak de cake in een voorverwarmde oven in circa 60 minuten goudbruin en gaar (controleer de cake op gaarheid: prik er in met bijvoorbeeld een schilmesje).
  4. Laat de cake 10 minuten in de vorm afkoelen, stort daarna de cake op een rooster om verder af te laten koelen. Hierna de cake afdekken of verpakken (eventueel invriezen kan ook).
Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.