0
Je winkelwagen
Beschrijving

Mix voor een klassieke kruidige kaneelcake.

Ingrediënten

Ingrediënten

Suiker, tarwebloem, roggebloem, kruiden en specerijen (kaneel), suikerstroop, rijsmiddel (E450, E500), aardappelzetmeel, bakkerszout, invertsuikerstroop, enzymen, vitamine C, tarwemout, antiklontermiddel (E341, E535), kleurstof (E150c, E150d)

Allergenen

Allergenen

Gluten

Recept voor Kaneelcake

Recept voor Kaneelcake

Je hebt nodig:

  • 450 gram kaneelcakemix
  • 200 gram zachte boter
  • 200 gram ei (3 of 4 eieren evt. met water aanvullen tot 200 gram)

Bereiding:

  1. Verwarm de oven tot 160°C.
  2. De boter zalvig draaien.
  3. De ingrediënten in 5 min tot een glad beslag mixen.
  4. In een ingevet cakeblik 60 – 70 min. bakken 160°C.
  5. Bij een hetelucht oven de temp. 25°C lager.
  6. Controleren of de cake gaar is door er in te prikken met een  schilmesje.
  7. Op een rooster laten afkoelen en na 10 min de cake lossen. Afgedekt verder laten afkoelen en in plastic verpakke
Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.