0
Je winkelwagen
Gebruik

Gebruik

1. Giet de mix (450g) in een beslagkom.
2. Voeg water (400ml) toe.
3. Kneed het deeg ca. 5 minuten met een mixer met deeghaken.
4. Leg het deeg op een met (glutenvrij) meel bestrooide broodplank, bedek uw handen met meel en vorm een gelijkmatig brood zonder scheuren. Veeg overvloedig meel van het brood af.
5. Laat ca. 35 minuten rijzen onder een vochtige theedoek op een met bakpapier bedekte bakplaat.
6. Maak het brood iets vochtig en maak met een scherp mes een paar diagonale sneden in het brood.
7. Bak ca. 10 minuten onderin de oven op 250°C.
8. Verlaag daarna de temperatuur naar 200°C en bak nog 25 minuten.
9. Bevochtig de buitenkant van het brood direct als het uit de oven komt. Laat zonder theedoek op een rooster afkoelen.

Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.