0
Je winkelwagen
Beschrijving

Een heerlijke cake voor de wintermaanden met speculaaskruiden en geroosterde amandelstaafjes. Let wel op dat dit een seizoensproduct is en alleen verkrijgbaar in de wintermaanden.

Ingrediënten

Ingrediënten

tarwebloem, suiker, amandelen, roggebloem, specerijen, suikerstroop, rijsmiddel (E450, E500), aardappelzetmeel, bakkerszout, enzymen,

vitamine C, tarwemout, kruiden en specerijen (kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, koriander, foelie, kardamom), antiklontermiddel E535, kleurstof (E150c, E150d)

Recept voor speculaascake

Recept voor speculaascake

Je hebt nodig:

  • 450 gram cakemix
  • 200 gram zachte roomboter
  • 200 gram ei (3 of 4 eieren en met water aanvullen tot 200 gram)

Bereiding:

  1. Verwarm de oven tot 160°C.
  2. De margarine zalvig draaien.
  3. Daarna alle ingrediënten in 5 min tot een glad beslag mixen.
  4. In een ingevet cakeblik 60 – 70 min. bakken bij 160°C.
  5. Bij heteluchtoven 25º lager.
  6. Controleren of de cake  gaar is door er in te prikken  met een schilmesje.
  7. Op een rooster laten afkoelen en na 10 min de cake lossen.
  8. Afgedekt verder laten afkoelen en in plastic verpakken.
Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.