Red velvet mix
€ 4,17
Een mix voor een fluweelzachte taart of cake met een roestrode kleur.
Gewicht 500 g
Beschrijving
Een mix voor een fluweelzachte taart of cake met een roestrode kleur. Het complete recept staat op de verpakking. Voor de glazuur heeft u nog witte chocolade callets, roomkaas en boter nodig. De callets vind u in onze webshop onder de categorie bakingrediënten voor gebak.
Allergenen
Allergenen
Gluten, soja
Recept voor Red Velvet taart
Recept voor Red Velvet taart
Je hebt nodig voor de taart:
- 500 gr taartenmix
- 160 gram ei (dat zijn ongeveer 3 eieren, eventueel aanvullen met water)
- 100 gram olie
- 200 gram water
- Ingevette springvorm van maximaal 24 centimeter
Eventueel voor de glazuur:
- 100 gram roomkaas
- 150 gram witte chocolade callets
- 125 gram boter, op kamertemperatuur
Werkwijze:
- Klop alle ingrediënten voor de taart in 6 à 7 min met de mixer in de hoogste stand. Het beslag in de springvorm doen. De taart in een voorverwarmde oven van 170 à 180º C (hete lucht-circulatieoven 25°C lager) in 30-40 minuten gaar bakken.
- Laten afkoelen en tweemaal doormidden snijden.
- Voor de glazuur smelt je de witte chocola en laat het lauw worden. In een grote kom klop je de roomkaas luchtig.
- Klop geleidelijk de gesmolten chocola en zachte boter erdoor tot het geheel de structuur van slagroom heeft. Vul vervolgens de cake en glaceer het.
Bezorgen & Retourneren
Bezorgen & Retourneren
Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.