0
Je winkelwagen
Beschrijving

Een mengsel met een zoete kersensmaak en stukjes chocolade.

Ingrediënten

Ingrediënten

suiker, tarwebloem, roggebloem, cacaopoeder (magere), cacaomassa, rijsmiddel E450, E500, maltodextrine, aardappelzetmeel, bakkerszout, dextrose, natuurlijke aromastof, emulgator E322, enzymen, aromastof, verdikkingsmiddel E414, aromatiserend preparaat, vitamine C, tarwemout, antiklontermiddel E535, glansmiddel E904, E414

Allergenen

Allergenen

Gluten

Recept voor Kersen-Cocoladecake

Recept voor Kersen-Cocoladecake

Je hebt nodig:

  • 400 gram cakemix
  • 200 gram zachte boter
  • 200 gram ei (dat zijn 3 of 4 eieren en met water aanvullen tot 200 gram)
  • Een ingevet bakblik

Bereiding:

  1. Verwarm de oven tot 160°C. De boter zalvig draaien.
  2. De ingrediënten in 5 min  tot een glad beslag mixen.
  3. In een ingevet cakeblik  60 – 70 min. bakken bij 160°C.  (Bij hetelucht circulatie oven 25º C lager.)
  4. Controleren of de cake gaar is door er in te prikken met een  schilmesje.
  5. Op een rooster laten afkoelen en  na 10 min de cake lossen. Afgedekt verder laten afkoelen en in plastic verpakken.
Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.