0
Je winkelwagen
Beschrijving

Een mix voor een stevige cake met spekkoekkruiden en halve hazelnoten. de smaak is iets milder dan de kruidkoekmix. Alleen melk en een klein beetje boter toevoegen. Dit alles door elkaar roeren en bakken.

Allergenen

Allergenen

Gluten, noten

Recept voor Indische Kruidkoek

Recept voor Indische Kruidkoek

Je hebt nodig:

  • 650 gram mix voor Indische kruidkoek
  • 3,5 deciliter lauwe melk
  • 50 gram boter
  • Een ingevet bakblik

Bereiding:

  1. Laat de boter in de lauwe melk smelten.
  2. Roer de mix en de melk met de boter tot een glad beslag.
  3. Bak de kruidkoek in een voorverwarmde oven van 160°C (hete lucht-circulatieoven 25°C lager) circa 60 minuten.
  4. Laat de kruidkoek circa 5 minuten in de vorm afkoelen, stort daarna de kruidkoek op een rooster om verder af te laten koelen. Hierna de kruidkoek afdekken of verpakken (eventueel invriezen kan ook).
Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87.
Onze producten worden verzonden met PostNL.
Alle voedingsproducten kunnen NIET worden geretourneerd.